streda 31. marca 2010

Giveaway v USA

Zaujímavú stránku má Adventure´s in Alice Land, môžete tam aj niečo pekné vyhrať :-) Takýchto blogov je viacero a oplatí sa nakuknúť, vždy je čo obdivovať.

Narodeninový darček a iné prekvapenia

Moja malá neterka Zorka mala narodeniny, tak som spichla deku z patchworkovej metráže a na zadnú stranu som použila jednu z látok z toho patchworku.




Prešívala som do štvorcov. Zdá sa však, že sa jej viac páči práve zadná strana :-)



Ako vidno na obrázku, zabavila mi aj jednu veľkonočnú sliepočku... no čo už, budem si musieť ušiť inú.
Ďalšou novinkou je, že stroj Janome sew mini konečne dorazil a už som absolvovala aj skúšobné šitie. Paráda!!! Konečne môžem šiť aj cez týždeň, keď nie som doma. Už mám plnú hlavu nápadov, ale musia počkať, lebo cez Veľkú noc budem mimo - všetci sa chystáme do Liptovského Jána. Hádam sa počasie vydarí...

štvrtok 18. marca 2010

Morský swap a iné novinky

Aby toho nebolo málo, prihlásila som aj do morského swapu, ktorý organizuje Lesina na svojej stránke Kunhutky. Tam mám ale čas do konca augusta, tak len premýšľam, čo by som asi ušila. Zatiaľ sa viac venujem objednávaniu rôznych látok a momentálne sa teším z môjho úžasného objavu - našla som na webe prehoz na posteľ, po akom som túžila a chcela som si ho pôvodne aj ušiť - no, ušetrila som si kopu roboty :-))



Stále viac premýšľam aj o kúpe druhého šijacieho stroja, ktorý by som mala k dispozícii na ubytovni, prípadne na rôznych kurzoch patchworku. Má len 2,5 kg, takže šup s ním do kabelky a môžem šiť kde chcem :-) Je to Janome sew mini, úžasný malý pomocník. Keď moja malá neterka trochu podrastie, bude to fajn stroj na začiatok, kým sa naučí šiť.


No a nabudúce už snáď vložím aj nejaké foto mojich nových látočiek :-)