piatok 28. mája 2010

Nová knižka

Táto útla knižka ma veľmi zaujala svojim obsahom a tak pribudne do mojej knižnice priamo z obľúbeného Bookdepository :-)


nedeľa 23. mája 2010

piatok 21. mája 2010

Niečo k šitiu?

Tak toto ma dostalo a šilo by sa pri tom jedna radosť - Muse: Neutron Star Collision (Love Is Forever), inak skladba z 3. pokračovania Twilight - Eclipse. :-)

utorok 18. mája 2010

Nové knižky

Tak tieto 2 nové knižky mi prídu z Bookdepository.



Jelly Roll Quilts je o šití quiltov z roliek Jelly Roll, v ktorých je zvyčajne 40 pásov rozličných látok šírky 2,5" a dĺžky 44", čo je na centimetre 6,25 x 110 cm.
Druhá kniha je od známej Eleanor Burns, o ktorej som už písala, a okrem predlohy na geometricky zaujímavý quilt obsahuje aj plastovú šablónu na jeho ušitie.
Na obe knihy sa už nesmierne teším :-)

Giveaway na Sew Cal Gal blogu!

Na stránke blogu Sew Cal Gal je úžasná giveaway akcia na havajskú tému, takže kto má záujem, môže sa jej zúčastniť. Veľa šťastia! pri losovaní :-)

nedeľa 16. mája 2010

Súprava pre bábiky

Celý víkend bolo škaredo a tak som splnila jeden sľub a neterke Zorke som ušila súpravičku do postieľky pre bábiky :-)


Výhra

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou - vyhrala som na americkom blogu Quilting Ranny jednu z piatich cien v giveaway!!! Čoskoro dostanem poštou súpravu klipov na fixovanie quiltu pri prešívaní Roll Buddy.
No nie je to úžasná správa, keď vonku leje? :-)
Thank you Ranny!!!

sobota 15. mája 2010

Balíček z USA

Presne týždeň po zadaní objednávky dorazil balíček s honey bun Martinique a svetielkom na moju malú Janomku. Keďže nemá zabudované svetlo, musela som to vyriešiť inak - LED svetielko je na batérie a dá sa pripevniť lepiacou páskou priamo na šijací stroj :-)


Siggy zbierka 24 - 41


streda 12. mája 2010

Eleanor Burns

Výborné inšpiratívne videá sú na stránke Quilt in a Day. Eleanor Burns je jednoducho výborná prezentátorka a autorka mnohých kníh o patchworku :-)

nedeľa 9. mája 2010

Quiltovanie po častiach

Do knižnice mi pribudla nová kniha od Marti Michell - Strojové quiltovanie po častiach. Veľmi praktická, keď budem potrebovať prešívať deku veľkých rozmerov.

Ku Dňu matiek

Trošku som tvorila a výsledkom je obal na diár, ktorý bude darčekom ku Dňu matiek :-)


sobota 8. mája 2010

Syslište

Do môjho syslišťa pribudlo niekoľko noviniek. Z Keepsake Quilting mi dorazili objednané 10" balíčky a na ebay som vydražila pár charm packs (5" štvorce látok). Ten malý balíček na prvom obrázku sú 5 fat quarters z jednej série nádherných látok, ktorým som neodolala v Zebrapatchwork :-)


No nie sú úžasné??? :-) Už sa teším na tie krásne vecičky, ktoré s nimi vytvorím.

Siggy zbierka 12 - 23